Aktiviteter

På Saltoftehus tilbydes en lang række aktiviteter som supplement til et konference forløb. Hele dagsforløb kan også sammensættes i samarbejde med kunden.

Vi arbejder sammen med en række anerkendte uddannelses-firmaer, som på forespørgsel skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Dette giver langt det bedste og mest målrettede resultat, som kunden kan arbejde videre med hjemme på arbejdspladsen.

Vi ønsker at være kendt for at man får mere end en aha- oplevelse med hjem herfra. 

Teambuilding (alle aktiviteter er tilbud til konference kunder i forbindelse med konference forløb).


1. Combi af segway og laserlerdueskydning. Store grupper kan med fordel kombinere disse to aktiviteter som dels fremmer samarbejdet i teamet og dels giver konkurrence om point- i den samlede score. 2018 forår bygger vi nyt på.... 

2. Trivsel dagen : fra 3 timer i selskab med dygtige instruktører fra Event Support som har skræddersyet forløbet til at finde sted på Saltoftehus og vor omgivende smukke natur og skov.... Vi fokuserer på den gode og positive kommunikation - som I kan tage med hjem og bygge videre på......

3. Shinrin-yoku = skovbadning: I Japan bruges de sensoriske påvirkninger fra at gå i skoven - føle roen - føle den bløde skovbund under fødderne  - indsnuse duftende - se farverne og lytte til lydende eller blot nyde stilheden - som et afstressende og opkvikkende element i et møde forløb. Japanske forskere har påvist at blot 15 min. stille gang i skoven sænker stress niveauet. I USA er det nye "sort" at skifte løft af kettleballs ud med med en stille gåtur i skoven - meget gerne uden at tale sammen på turen - blot nyde og indhalere indtrykkene og evt. give sig selv lov til at tænke "ingenting" = skovmindfullness.

4. STOMP
Bring musikken ind i hverdagen. Der kræves ingen musikalske forkundskaber. Under ledelse af vores dygtige instruktør udfordres I i kroppens rytmer og bevægelse samtidig med, at I spiller rytmer på flere forskellige emner. En fantastisk team opgave og samarbejdsøvelse, hvor ikke alene kroppens rytmer bruges. Her bringes også evnen til samarbejde og ”lytten til hinanden” i spil - det høres på resultatet.Sammensættes til den enkelte gruppe - tilbud gives.

4. KARATECOACHING: Dine kolleger kan meget mere end de tror de kan!
Ved at kombinere top moderne ledelses ideer og ældgamle karate værdier, får du med KarateCoaching en inspirerende, intens og nærværende oplevelse. Karatens grundværdier er: Søg den perfekte karakter, Vær Trofast, Tro på det du gør, Respekter andre, Vær høflig, Vær ikke voldelig. I forløbet flettes disse værdier sammen med din virksomheds værdier og daglige udfordringer. Instruktøren har det sorte bælte og er  medlem af Shinhankai i JKA Danmark.

5. BALLONFLYVNING
Se verden lidt fra oven og føl jer fri og lydløs som fuglen, svæv hen over marker, skov og by i 45 min. Der lettes fra en af vore marker og I bliver bragt tilbage hertil i biler. Sæson fra april til oktober – turen er vejrbetinget.

6. MOUNTAINBIKE-RÆS I SKOVEN - eller SEQWAY KØRSEL PÅ BANE.
 MTB Kørsel i teams med opfølgning af professionelle instruktører. Seqway køres på kortere bane. 

7. LERDUESKYDNING M. INSTRUKTØR
Vi arrangerer i forbindelse med konference forløb gerne lerdueskydning som event skydning.Spørg for tilbud.

8. MÅLSKYDNING - flere variationer.

9. NATURQUIZ/Orienterings løb i skoven om skov, mark og dyr. Bl.a. med mange udstoppede dyr og spørgsmål om jeres kendskab til hinanden som kolleger og menneske.

10. GASTRONOMISK TEAMBUILDING
Gå med vores kokke i køkkenet og deltag i forberedelsen af jeres middag. Der arbejdes med kommunikation og samarbejde.  Der smages samtidig lidt vine, som kan passe til den menu man har valgt.

11. PEPTALK, MANIPULATION, OG HJERNEGYMNASTIK PÅ HØJT NIVEAU.
Inviter den kendte Henrik Svanekjær ind i jeres verden og tag med Henrik ind i hans magiske og intelligente verden. Forunder dig over hvad fokus og koncentration kan flytte. Henrik Svanekjær er en af Danmarks dygtigste tryllekunstnere.

12. CHOKOLADE EVENT.
Lær om chokoladens verden og lav f.eks. jeres egne flødeboller.Vi tempererer chokolade til overtræk og fremstiller det lækreste skum i flere varianter, mens chokolade "mesteren" fortæller om chokoladens hemmeligheder.

13. "12 MIN. TIL SUCCES - m/Henning Daverne.
Henning Daverne kommer vidt omkring i denne bog - og på 2 timer med Henning, når man omkring det mentale, fysiske, psykiske, humoristiske og roen i sjælen: Mindfullness.

14. Lego Serious Play med certificeret instruktør fra Trivium  - en fantastisk vej til et bedre samarbejde og mere åben og præcis kommunikation i teamet.

15. VIL I GERNE HAVE VERDENS BEDSTE SAMARBEJDE.
Det vil alle naturligvis - men har I det eller vil I bare gerne gøre det endnu bedre - og hvordan finder I vejen dertil.

Brug af skoven og hytterne til teambuilding mv.: 125,00 kr/pers. Ønskes en aktivitet som ren social aktivitet uden forudgående møde tillægges et startgebyr på 3500,00 kr.+ fortæring m.v. Vi laver og har lavet events skræddersyet til det enkelte firma: Vi kan nævne en Asterix tema-middag under skovens grønne trækroner, Øl smagning i skoven, STOMP, skattejagt, frokost i skoven og en musikalsk sammenfatning af en dag med Den Kgl. Trio.

 

Jagt


Saltofte Gods udlejer ikke jagt i 2017.

 

Til toppen

Spring til

Professionel erfaring

Birgitte Boserup er shipping-uddannet hos A.P.Møller og har 8 års erfaring med marketing/salg som speciale. Herefter var Birgitte Boserup PR Manager i Haldor Topsøe A/S i 10 år med bl.a. ansvar for en hel del konferencer rundt omkring i verden.

Disse erfaringer danner grundlag for hele Saltoftehus' koncept. Vores vejledning og tilrettelæggelse af events og konferencer på Saltoftehus går sammen med kundens ønsker i detaljer. Når et arrangement løber af stablen hér, har vi tænkt hver en detalje igennem mange gange og intet er overladt til tilfældighederne. Selve arrangementets forløb "holder vi tæt i hånden" fra start til slut.

Det professionelle engagement føres videre til et samarbejde med en række anerkendte uddannelses-firmaer, som på forespørgsel skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Dette giver langt det bedste og mest målrettede resultat, som kunden kan arbejde videre med tilbage på arbejdspladsen. Vi ønsker at være kendt for at man får mere end en aha-oplevelse med hjem.

Ud-af-Huset

Skulle et arrangement være for stort til Saltoftehus, tilbyder Birgitte Boserup sin erfaring til planlægning og afvikling af store arrangementer på virksomhedens egen adresse. Saltoftehus står gerne for idé, planlægning, udsmykning, forplejning mv. 

Vi har forestået reception inkl. tema, dekoration, forplejning for op til 850 personer på virksomhedens egen adresse.