Eksklusive mødefaciliteter

Mangler din virksomhed eksklusive mødefaciliteter tæt på København. Kun 1 times kørsel fra København tilbyder Saltoftehus historiske og eksklusive mødefaciliteter, midt i den skønne sjællandske natur.

 

Med historiske bygninger; Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen, fremstår udvendigt som dengang de husede trækdyrene til ploven, landbrugseleverne og tonsvis af kirsebær til Cherry Heering, er rammerne om vores eksklusive mødefaciliteter på plads.

 

Moderne eksklusive mødefaciliteter, skøn komfort og personlig service 

 

I dag er de historiske bygninger omdannet til moderne eksklusive mødefaciliteter og dejlige komfortable værelser.  Fra det øjeblik I sætter jeres ben på vores store flotte gårdsplads, bliver I mødt af vores personlige og professionelle service, der altid omslutter et ophold på Saltoftehus. Du og dine mødedeltagere skal ikke bekymre jer om de praktiske detaljer, dem har vi fuldstændig styr på. I kan koncentrere jer om det faglige og sociale indhold i jeres arrangement.

 

Vi sætter en stor ære i, altid at yde nærværende og personlig betjening, med en udpræget sans for de små detaljer, under hele vores gæsters ophold.

 

Eksklusive mødefaciliteter til alle typer arrangementer 

 

Her på Saltoftehus, er vi topprofessionelle mødearrangører. Vi har stor erfaring i alle typer møder og arrangementer. Vores eksklusive mødefaciliteter har eksempelvis lagt vægge til; bestyrelsesmøder, events, forelæsninger, foredrag, jubilæer, kick-off møder, konferencer, kurser, seminarer og teambuildings arrangementer. Uanset om det skal være diskrete møder, små møder, store konferencer eller kurser over længere perioder, så er Saltoftehus klar med alt det der skal til.  

 

Har I brug for at involvere information og kommunikation via internettet, tilbyder vores eksklusive mødefaciliteter en 100 Mbit utrolig stabil internetforbindelse med trådløs adgang.

 

 

 

Hør mere om vores eksklusive mødefaciliteter

 

Har du brug for særlige forhold vedrørende jeres arrangement, er du velkommen til at kontakte os for at få at få detaljerne på plads. Du kan også få mere at vide om vores spændende indslag, som vi kan tilbyde under et kursus- eller konferenceophold på Saltoftehus, og du kan få information om hvad vores eksklusive mødefaciliteter ellers indeholder. Kontakt os allerede i dag, på telefon 59 59 59 93 eller på e-mail info@saltoftehus.dk.

 

Vi glæder os til at give dig og dine medarbejdere en uforglemmelig og værdifuld oplevelse samt et fantastisk og hyggeligt ophold på Sjællands smukkeste gods.