Gastronomisk teambuilding

Et relativt nyt begreb i coaching og teambuilding universet er gastronomisk teambuilding. Saltoftehus tilbyder gastronomisk teambuilding med god stemning og gode resultater. 

 

Tag en tur i køkkenet med vores dygtige kokke. Her lærer I at samarbejde under pres som et team, og I deltager samtidigt i forberedelsen af jeres egen middag.

 

Gastronomisk teambuilding med god smag

 

Når vi tager en gruppe ind til gastronomisk teambuilding, arbejder vi specielt med kommunikation og samarbejde i gruppen. At lave mad som et team, sætter store krav til timing, arbejdsfordeling og kvalitetskontrol. Samtidigt arbejdes der med stort set alle de indre og ydre påvirkninger som et team kan blive udsat for, når det kommer tilbage i den ”virkelige” verden. 

 

Det dejlige ved gastronomisk teambuilding er blandt andet, at hele oplevelsen unikt resulterer i en smagfuld belønning når maden står klar. Der smages naturligvis samtidig lidt vine, som kan passe til den menu der er valgt.

 

Saltoftehus tilbyder gastronomisk teambuilding og meget mere

 

I forbindelse med et konferenceforløb, på vores moderne konferencecenter, med den autentiske atmosfære og den smukke natur, tilbyder vi mange forskellige teambuilding forløb, blandt andet gastronomisk teambuilding, ballonflyvning og den rytmiske oplevelse stomp.

 

Du, dine medarbejdere og dine kolleger vil elske et konferenceophold med eksempelvis indlagt gastronomisk teambuilding i Saltoftehus på Saltofte Gods. En fagligt udviklende forkælelse kun 1 times kørsel vest for København. Her er I omgivet af 400 hektar fungerende landbrug og den skønneste sjællandske natur, parat til en god vandretur og personlig udvikling i hyggelige omgivelser.

 

Vil du høre mere om gastronomisk teambuilding?

 

Har du lyst til at høre mere om gastronomisk teambuilding, eller andre af vores spændende indslag under et konferenceophold på Saltoftehus, så er vi parate til din henvendelse. Kontakt os på telefon 59 59 59 93 eller på e-mail info@saltoftehus.dk.

 

Vi glæder os til at give dig og dine medarbejdere en uforglemmelig og værdifuld oplevelse samt et fantastisk og hyggeligt ophold på Sjællands smukkeste gods.