Konferencelokaler Sjælland

Leder du eller din virksomhed efter moderne konferencelokaler på Sjælland, der kan tilbyde skøn natur, historiske bygninger samt komfortable og topmoderne faciliteter, så er Saltoftehus løsningen. 

 

Vores perfekte konferencelokaler på Sjælland, ligger kun 1 times kørsel vest for København, og vi har de perfekte faciliteter og rammer til jeres arrangement. Saltoftehus tilbyder skønne konferencelokaler i Sjællands smukkeste natur omkring Svebølle. Vi har et væld af gode tilbud til almen adspredelse og dyb fokusering. 

 

Skøn natur og moderne konferencelokaler i Sjællands hjerte

 

Alle der oplever vores skønne konferencelokaler i Sjællands dejligste natur og skov, har lyst til at komme tilbage. Hver årstid har sin charme, og den omsluttende natur bliver tit og ofte inddraget til undervisning, møder og aktiviteter. Vi er altid behjælpelige med eventuel forplejning og andre faciliteter, også når naturen danner rammer om jeres forskellige aktiviteter. 

 

For os er det vigtigt at du og dine deltagere har en god og tryg oplevelse, med fuldendt logistik, samt professionel international erfaring og 5 stjernet service når I har valgt vores konferencelokaler i sjællandske Svebølle.

 

Her på Saltoftehus byder vi på en autentisk, hyggelig og hjemlige atmosfære, det er, kombineret med vores professionelle serviceniveau, med til at føre vores kursus- og konferencelokaler op blandt Sjællands og Danmarks bedste. 

 

Konferencelokaler med Sjællands bedste køkken baseret på lokale varer

 

Vores dedikerede og superdygtige kokke er parate til, at sammensætte en kulinarisk smagsoplevelse til dig og dine konferencedeltagere. Med deres store passion og indlevelse i madlavningens kunst, er der altid garanti for en verden af spændende detaljer og pikante anretninger. 

 

Her på Saltoftehus har vi det bedst med at bruge kvalitetsråvarer fra vores lokale leverandører. Vores fantastiske køkken byder eksempelvis på vildt fra egen skov og mark, okse/kalvekød fra lokale slagtere, grønt fra Lovtholm og Søren Wiuff fra Lammefjorden samt velsmagende urter fra Kiselgården. 

 

Saltoftehus har den unikke sammensætning af historiske og moderne konferencelokaler med Sjællands bedste køkken, baseret næsten udelukkende på lokale råvarer.

Vi bager også selv alt det brød vi serverer, og laver alle kager fra bunden. Vi garanterer dig for, at du og dine kursusdeltagere sent vil glemme jeres velsmagende ophold, i Saltoftehus’ konferencelokaler i sjællandske Svebølle.

 

Besøg vores skønne konferencelokaler på Sjælland

 

Vil du høre mere om vores dejlige konferencelokaler i sjællandske Svebølle, så er vi parate til din henvendelse. Kontakt os på telefon 59 59 59 93 eller på e-mail info@saltoftehus.dk. Du er også velkommen til at lave en aftale om at kigge forbi, så vi kan vise dig hvorfor vi selv mener, at vi har de skønneste kursus- og konferencelokaler på Sjælland.