Mindre konferencesteder

Leder du efter et af de mindre konferencesteder på Sjælland, er du gået rigtigt. Saltoftehus er et af de smukkeste mindre konferencesteder i Danmark, med alle de faciliteter du skal bruge.

 

Ikke mange af Danmarks mindre konferencesteder har historiske bygninger, skøn natur, moderne mødefaciliteter og gastronomisk topklasse, som Saltoftehus har. 

 

Et af Danmarks bedste mindre konferencesteder

 

Vores smukke bygninger; Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen, fremstår udvendigt som dengang de husede trækdyrene til ploven, landbrugseleverne og tonsvis af kirsebær til Cherry Heering. 

 

Vi har omdannet de historiske bygninger således de nu kan huse et af Danmarks absolut bedste mindre konferencesteder. Vi har alle de moderne kursus- og konferencefaciliteter som du kan få brug for, og vi er klar til at forkæle jer med komfortable luksus værelser.  

 

Bedre service på de mindre konferencesteder

 

Der er bare mere personlighed over de mindre konferencesteder. På Saltoftehus har vi altid 100 % opmærksomhed på vores gæsters behov. Vi elsker at tilbyde vores nærværende og personlig betjening, og vi gå op i de små detaljer der er med til at gøre en stor forskel.

 

Når I ankommer til vores dejlige gods, bliver I straks mødt af vores personlige og professionelle service, der altid omslutter jeres ophold på Saltoftehus. Du og dine mødedeltagere skal ikke bekymre jer om de praktiske detaljer, dem har vi fuldstændig styr på. I kan koncentrere jer om det faglige og sociale indhold i jeres arrangement. 

 

Når du har været på Saltoftehus, ved du at der er bedre service på de mindre konferencesteder i Danmark.

 

Hør mere om ét af de bedste mindre konferencesteder

 

Har du eller dit arrangement brug for særlige faciliteter i forbindelse med jeres ophold på Saltoftehus, er du velkommen til at kontakte os. Vi finder altid en løsning på opgaven. Når du kontakter os, kan du også få mere at vide om vores spændende indslag, som vi kan tilbyde under et kursus- eller konferenceophold. Ligeledes kan du få mere information om hvad ét af Danmarks bedste mindre konferencesteder ellers har at byde på. Kontakt os allerede i dag på telefon 59 59 59 93, eller på e-mail info@saltoftehus.dk.

 

Vi glæder os til at give dig og dine medarbejdere en uforglemmelig og værdifuld oplevelse samt et fantastisk og hyggeligt ophold på Sjællands smukkeste gods.