Ophold

Saltofthus henvender sig til primært konference- og seminar-gæster. Vi afholder seminarer, konferencer, kurser, møder og firma events/fester.

NYHED: Saltoftehus danner fra April 2016 rammen om kurset : UNPLUG & SUPERCHARGE - Et kursus forløb som skal genskabe deltagernes robusthed i dagligdagens travlhed - og give værktøjer til at løse hverdagens opgaver på en måde som ikke dræner den enkelte for energien og "gnisten". Kurset indeholder 2 x2 dage på Saltoftehus.   
Kontakt: Birgitte Boserup på  info@saltoftehus.dk for yderligere oplysninger.

I konference konceptet er inkluderet fuld forplejning af høj detaljerings grad - vore dygtige kokke sørger for at opholdet bliver en kulinariske oplevelse med sans for de pikante detaljer og brug af  lokale kvalitets råvarer - vildt fra egen skov og mark - oksekød fra lokale slagtere og grønt og grøntsager fra Lovtholm og Søren Wiuff på Lammefjorden og Kiselgården. ALT brød og alle kager bages fra bunden såvel som marmelader og f.eks. müsli også er hjemmelavet. Vi har således minimeret  E nr. mængden i vores køkken. 

 Vi fører ikke decideret hoteldrift eller á la carte restaurant - al aktivitet er baseret på forudbestillinger.

Værelser

Vi har  21 værelser til Saltoftehus. Disse værelser ligger i henholdsvis det gamle Frugtlager og i den gamle Elevfløj og Gartner Boligen, fordelt på 9 dobbelte og 12 enkelte. I værelserne i Frugtlageret sover man under de gamle hanebånd, og har udsigt ud over Tissøe eller markerne, i Gartnerboligen kan man følge fasanernes morgengymnastik på græsplænen lige udenfor vinduerne.

Værelserne er alle indrettet og møbleret med dansk-producerede møbler i stilrent og enkelt design. Der er lagt vægt på funktionaliteten med et personligt præg. Bl.a. er væggene udsmykket med fotografier taget på og omkring Saltoftehus og Saltofte Gods. Værelsernes er størrelsmæssigt etableret så de er energimæssigt forsvarlige og hyggelige.

I Elevfløjen er ikke to værelser ens – de følger de tidligere elevværelsers størrelse, mens alle 8 værelser på Frugtlageret og i Gartnerboligen er nyetablerede under de gamle hanebjælker.

Alle værelser eget bad, minibar, TV, hårtørrer, og highspeed trådløs internetforbindelse. 

Alle værelser er indrettet som selvstændige brandceller. Alle konference-faciliteter har direkte udgang til naturen.

Vi vægter rengøring og hygiejne højt -  lokalerne og værelserne passes og plejes med omhyggelighed af vores dygtige personale.

Tag en virtual tour i vores faciliteter


Klik hér for at åbne i nyt vindue

Forplejning og service

Vi lægger stor vægt på - og er kendt for - den personlige service, med sans for detaljerne. Vore 2 dygtige og dedikerede kokke fremtryller det ene dejlige måltid efter det andet med det personlige tvist som vi lægger stor vægt på. Råvarerne kommer i høj grad fra lokale kvalitets leverandører - f.eks.: Bjergsted Slageteren og Slagter Jacob og Kiselgården og de dejligste kartofler fra Lovtholm på Lammefjorden  - og vildt fra egen skov. Alle brød bages fra bunden - med stor variations grad - alle kager - desserter fremstilles ligeledes fra bunden.  Det er ikke det billigste, men det bedste, vi går efter. Vi serverer årstidsrelaterede menuer, som tilpasses vores gæsters ønsker.

Hvor kokkenes arbejde - den dejlige mad - forlader køkkenet overtages servicen af vort dygtige professionelle personale. Vi lægger vægt på den professionelle optræden og den personlige service fra gæsten bestiller sin konference og ankommer til afrejsen.

Bordene pyntes med blomster fra egen have fra maj til oktober, og pyntes i øvrigt med natur-fund fra skov og have.

I skoven serveres på samme detaljeniveau, som i de øvrige konferencelokaler. I skoven kan vi dække op som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne, mens vi serverer den lækreste frokost eller middag.

Eksempel på forplejning:

Morgenbuffet v/ankomst: Lune brød/boller med oste og marmeladeFrisk frugt, sunde snacks, kaffe/the og juice.

Frokost: Vælges efter menukort – 2 retter eller buffet.

Eksempelvis:

Kartoffel suppe m/urter
 – Citronsaltet laks med syltede gulerødder
- Kalvemedalion med årstidens friske grøntsager
- Klassisk pariserbøf med hjemmelavet tilbehør
- Danske oste med karamelliserede nødder
- Chokolade/nødde tærte

Eftermiddags kage: Hjemmebagt

Middag: 2-3 retter efter menukort.

Eksempelvis:
– Kammusling med rosenkål, kantareller og vanille olie.
– Krondyrkølle - af krondyr skudt i Saltofte skoven med hindbær demiglace, årstidens friske grøntsager og f.eks. pomme Anna.
– Cremé Brulée med vanille is.

 

Til toppen

Spring til

Private arrangementer

Har man været til konference på Saltoftehus og synes om atmosfæren og det vi står for – og derfor får lyst til at holde et privat arrangement, er det en mulighed.

Vi arrangerer private arrangementer på forespørgsel såsom konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage mv. I lighed med konferencekonceptet lægger vi her vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb – således at et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. De skal blot nyde – vi står for det hele på dagen.

Lokalerne på Saltoftehus kan ikke lejes separat - vi laver kun hele arrangementer hvor vi står for hele forløbet.