Kursuslokaler Sjælland

Har du eller din virksomhed brug for moderne kursuslokaler på Sjælland, fyldt med charme og historie, så er Saltoftehus løsningen. Vi har perfekte kursuslokaler på Sjælland, kun 1 time vest for København.

 

Skønne kursuslokaler i Sjællands smukkeste natur omkring Svebølle, og et væld af gode tilbud til adspredelse og fokusering. Saltoftehus har faciliteterne og rammerne til jeres arrangement.

 

 

Kursuslokaler i Sjællands skønne natur

 

Vores skønne kursuslokaler i Sjællands dejligste natur og skov. Den omkringliggende natur bliver ofte inddraget til undervisning, møder og aktiviteter, og her er vi naturligvis også behjælpelige med eventuel forplejning og mødefaciliteter. 

 

Vi lægger stor vægt på, at du og dine deltagere oplever tryghed, fuldendt logistik, kvalitet, nærvær, professionel international erfaring og 5 stjernet service når I bruger vores kursuslokaler i sjællandske Svebølle.

 

Saltoftehus byder på en autentisk, hyggelig og hjemlige atmosfære, der er med til at føre vores kursuslokaler blandt Sjællands og Danmarks bedste. 

 

 

Kursuslokaler med Sjællands bedste forplejning

 

Vores dygtige og dedikerede kokke glæder sig til, at skabe en kulinarisk oplevelse til dig og dine kursus- eller konferencedeltagere. Der er garanti for mange spændende detaljer og pikante strejf i skønne retter anrettet med kvalitets råvarer fra lokale leverandører. Til et ophold eller en konference i vores kursuslokaler i Sjællands hyggelige Svebølle, oplever du eksempelvis vildt fra egen skov og mark, okse/kalvekød fra lokale slagtere, grønt fra Lovtholm og Søren Wiuff fra Lammefjorden samt velsmagende urter fra Kiselgården.

Vores kokke bager selv alt det brød vi serverer og alle kager er lavet fra bunden. Du og dine kursusdeltagere vil sent glemme jeres velsmagende ophold i Saltoftehus’ kursuslokaler i Sjællands hjerte, Svebølle.

 

 

Få et tilbud på et ophold med det hele, i vores skønne kursuslokaler på Sjælland

 

Vil du høre mere om vores dejlige kursuslokaler i sjællandske Svebølle, eller lidt om vores spændende indslag under et konferenceophold på Saltoftehus, så er vi parate til din henvendelse. Kontakt os på telefon 59 59 59 93 eller på e-mail info@saltoftehus.dk.

 

Vi glæder os til at give dig og dine medarbejdere en uforglemmelig og væ