Aktiviteter

Forside > Aktiviteter

På Saltoftehus tilbydes en lang række aktiviteter som supplement til et konference forløb. Hele dagsforløb kan også sammensættes i samarbejde med kunden.

bueskyding

Målskydning 

Vi tilbyder  laserlerdueskydning eller skydning med bue og pil.
Alle disse udøves hvor I er inddelt i grupper og konkurrerer mod hinanden. 

Saltoftehus-blomster-lille

AROUND THE WORLD

Et skræddersyet SALTOFTEHUS quiz race på iPads, lavet til den individuelle gruppe.

Du og dine kollegaer er inddelt i grupper, hvor I sammen skal løse forskellige opgaver og forhindringer på en planlagt rute. Denne aktivitet giver et boost til samarbejdet og holdånden, imens kommunikationsfærdighederne og samarbejdsevnerne bliver sat på en prøve.

Saltoftehus-Naturquiz

Naturquiz

Natur quiz rundt i skoven om skovens træer og planter, mark og dyr. Bl.a. med mange udstoppede dyr, som skal identificeres og spørgsmål herom.
Tilrettes til hver gruppe og årstid og den tid, der er til rådighed.

Design uden navn (4)

FlyBrix Drone Event

Ved hjælp af LegoKit specielt designet til at bygge droner med, skal der indenfor en tidsramme designes, konstrueres og testes en drone der når vi når til finalen, skal kunne holde sig i luften i et aftalt tidsrum. En rigtig god teamevent for teknikglade og de lidt nørdede m/k

chokoman2

Chokoladeevent

Lær om chokoladens verden og lav f.eks. jeres egne flødeboller.Vi tempererer chokolade til overtræk og fremstiller det lækreste skum i flere varianter, mens chokolade “mesteren” fortæller om chokoladens hemmeligheder.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1

Gastronomisk teambuilding

(kan ikke gennemføres pt. grundet Covid-19 restriktioner)

Nyd en kreativ oplevelse med gastronomisk teambuilding. Med Gastronomisk teambuilding skaber vi rammer for et hyggeligt og uformelt forløb med jeres team, hvor I arbejder sammen på  kryds og tværs af jeres hverdag.
Læs om gastronomisk teambuilding

segway

Segway og laser-lerdueskydning

Store grupper kan med fordel kombinere disse to aktiviteter som dels fremmer samarbejdet i teamet og dels giver konkurrence om point- i den samlede score.  Segway kan også kombineres med bueskydning.

Escape box

”EscapeBOX” – An BreakIN Experience…

Nogle af jer har måske prøvet de underholdende Escape rooms rundt i landet, men vi har raffineret denne oplevelse, så den er præcis så action præget som vi ønsker det. Der placeres en stor box på bordet som åbnes efter intro, og tiden startes på et display der tæller NED fra 60 minutter – I skal så på holdet bogstaveligt talt redde verden. 

TEAMBUILDING SALTOFTEHUS

TEAM RACE

En aktivitet hvor I både kører med mindre fjernstyrede biler og bygger ”sæbekassebiler” som I til sidst skal køre i.

Design uden navn (5)

Fodbold billard

Fodboldbillard er et forstørret billardbord, boldene er modificeret bolde af størrelse som en håndbold. Kunsten er at kontrollere sine spark, så bolden holdes indenfor banen. Regler er sammenlignelig med pool.

Bygning af pipe

The Pipe Challenge

Team øvelse der kræver snilde, overblik  –  i simpel form skal der konstrueres et tårn der skal bære en boldbane. God samarbejdsøvelse, da der hele tiden skal justeres opfindes, konstrueres  – alle bidrager med deres kompetencer.

Saltoftehus-stomp-lille

STOMP

Bring musikken ind i hverdagen. I udfordres I i kroppens rytmer og bevægelse, samtidig med, at I spiller rytmer på flere forskellige emner. En fantastisk team opgave og samarbejdsøvelse, hvor ikke alene kroppens rytmer bruges. Her bringes også evnen til samarbejde og “lytten til hinanden” i spil.

"Tak for jeres altid forandringsparathed. Det betyder rigtig meget, når agendaen ændrer sig"

NOVO NORDISK 2021

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer