Private arrangementer i SALTOFTEHUS’ festlokaler

Forside > Ophold > Private arrangementer i SALTOFTEHUS’ festlokaler

Private festarrangementer i et festlokale på SALTOFTEHUS i den smukke natur og historiske omgivelser.

JUL_SALTOFTEHUS_JULEFROKOST_CREMANT

Send os din forespørgsel

Selskab i vores fest – og selskabslokaler

Til arrangementer for private mærke dage såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage lægger vi vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb – således at et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. Vi går ned i detaljerne lang tid inden dagen oprinder og forventningsafstemmer ALT – således gæster og værtsparret udelukkende skal komme med og i festtøjet – nyde den planlagte dag – vi står for det hele på dagen  ( selv den professionelt fremstillede bryllupskage)  ( dog ikke talerne 🙂 )

Et selskabsarrangement bygges op omkring vores mange års professionelle erfaring i individuel planlægning, håndtering og afvikling af festarrangementer, således afspejler prisen oplæg, planlægning, service/personale, mad, og ikke mindst det eksklusive i at have den pågældende facilitet som jeres arrangement ligger i, for jer selv.

Fest – og selskabslokalerne på SALTOFTEHUS kan ikke lejes separat – vi laver kun hele arrangementer i vores egne fest – og selskabslokaler, hvor vi står for hele forløbet.

 

Fest i vores fest- og selskabslokaler? Kontakt os for at høre mere om vores fest- og selskabslokaler, og hvordan vi også gør din fest personlig.

Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk.

Åben terrasedør

Tusind tak for at gøre vores sølvbryllup helt unikt. Rammer var fantastiske, udsigt, spil, og skøn lækker mad. I havde bare styr på alt og det gjorde at vi ikke skulle tænke på noget som helst.
Den bedste fest vi kunne tænke os.
Gæsterne var meget meget begejstrede.

FRUGTLAGERET – Historisk festlokale

Festlokalet Frugtlageret havde i gamle dage en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer & kirsebær og netop festlokalet Frugtlageret blev brugt til at sortere de plukkede frugter. Herefter blev de kørt på køl, hvor der i dag er en dejlig lounge og bar. Først i 2003 blev den sidste plantagedrift nedlagt og i 2005 blev det Frugtlager vi ser i dag, skabt.

Dette festlokale er perfekt til fester op til 95 personer, hvor der også ønskes god plads til musik & dans, samt mulighed for at trække sig tilbage i den tilstødende stue eller udenfor ved vintønderne under parasollen.

FESTLOKALE_FEST_BRYLLUP_SELSKAB_SELSKABSLOKALE_FRUGTLAGERET_SALTOFTEUS

ORANGERIET – Unikt festlokale

Dette festlokale i SALTOFTEHUS’ integrerede Orangeri i forbindelse med restauranten, giver unikke rammer til festafholdelse med dét helt særlige lys-indfald året rundt og hvor naturen evigt skiftende kulisse, kan nydes på første parket.

Opdelte borde
Opdækning

BRYLLUPSFEST på SALTOFTEHUS

Læs mere om vores gourmet restaurant her
Bryllupsfest_festlokale_saltoftehus
Bryllupsopdækning
Saltoftehus_Bryllup_bryllupsfest_festlokale
Bordkort
Saltoftehus_Bryllup_festlokale_festarrangemet_bryllupsfest_vielse_terrasse_udendørsvielse
hgfdhh

“Et fuldstændig fantastisk sted at holde fest. Flotte omgivelser, flot borddækning, suveræn hjemmelavet mad og en rigtig god og dygtig værtinde. Der er kælet for hver en detalje.”

Kalundborg Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer