Gastronomisk teambuilding

Forside > Aktiviteter > Gastronomisk teambuilding

Nyd en spændende og udfordrende oplevelse med gastronomisk teambuilding på Saltoftehus. Gastronomisk teambuilding bringer jer tættere på hinandens styrker og svagheder, lær at samarbejde på kryds og tværs og under hyggelige og velsmagende forhold.

Saltoftehus-forplejning-lille

Lad vores kokke byde op til et gastronomisk teambuilding indslag i konferenceforløbet. Med fællesskab og kvalitetsråvarer, er dit team stærkt udrustet til at tilberede aftenens menu. Dertil krydres gastronomisk teambuilding med oplevelsen af, at få det hele til at ”klappe” – eller sagt på en anden måde; du bliver for en stund din egen kunde og kvalitetskontrol i en produktionsproces.

 

Konference med gastronomisk teambuilding

Uanset hvordan jeres konference forløber og er tilrettelagt, vil det altid være en forfriskende oplevelse, at træde ind i maduniverset med vores dygtige kokke.

I en verden af velkomponerede menu- sammensætninger, kvalitetsfyldte lokale råvarer (heriblandt vildt fra egne jægere) og plads til hyggeligt team-samvær, får gruppen testet en række ledelses- og samarbejdskrævende kvaliteter – individuelt og som gruppe. Der smages samtidig lidt god vin, der passer til den menu der er valgt.

Med kompetente uddannelsesledere og dygtige kokke, er gastronomisk teambuilding en excellent øvelse, der gør arbejdet til en samlende oplevelse, idet det færdige produkt er jeres middag. Gastronomisk teambuilding slutter altid af med en lækker middag – som teamet selv har færdigkomponeret.

 

Gastronomisk teambuilding – én blandt mange fantastiske oplevelser

Når du ankommer til Saltoftehus, er du ikke i tvivl om, at du er ankommet til en ganske særlig oplevelse. Her er atmosfære, natur og historie som ingen andre steder.

Vores mange kreative og lærerige tilbud til konferencer og virksomhedsarrangementer, er med til at løfte udbyttet og totaloplevelsen for alle deltagere.

Gastronomisk teambuilding er blot ét af mange spændende, oplevelsesrige og lærerige indslag din virksomhed kan sammensætte jeres ophold med.

 

Hør mere om gastronomisk teambuilding

Kontakt os allerede i dag, og få mere information om gastronomisk teambuilding på Saltoftehus. Kontakt Birgitte Boserup på telefon +45 59 59 59 93, eller send en e-mail på info@saltoftehus.dk.

“Høj kvalitet på alle leder og kanter. Ro og fred til at arbejde og oplevelsen af at være en speciel og værdsat kunde.”

TDC Erhverv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer