Firmaarrangement med overnatning

Forside > Firmaarrangement med overnatning

Når du bestiller en firmafest med overnatning, slipper du for at arrangere sikker hjemtransport af dine gæster. En firmafest med overnatning kan ryste medarbejderne ekstra godt sammen, og det er ofte en investering, der er givet godt ud.

Vores lyse og hyggelige festlokaler ligger i de gamle restaurerede bygninger på Saltofte Gods, der blev etableret i 1844.
Hvert selskabs arrangement skrædder sys til den enkelte opgave og afholdes i den bygning som passer bedst til antallet af gæster og arrangements type. Bordene dekoreres med naturens skønne materialer og årstidens blomster. Stemningen i de historiske lokaler understreges af billeder og dekorative gamle kort fra egnen.

Saltoftehus lejer IKKE kun lokaler ud til fest. Vi laver hele arrangementer inkl. al forplejning, hvor både vært og gæster blot skal nyde.

I gamle dage havde Saltofte Gods en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer og kirsebær. I 2005 nedlagdes den sidste del af plantagedriften, og i dag driver Birgitte Boserup det succesrige konferencecenter, mens godsejer Niels Boserup driver det moderne planteavls-brug.

Saltoftehus er klassificeret med 4 stjerner af HORESTA og er ligeledes certificeret international Green Key virksomhed.

Saltoftehus-restaurant-lille
Saltoftehus-forplejning-lille

Charmerende festlokaler

Vi pynter op til vores gæster i den gamle hestestald eller i Frugtlageret, der udadtil fremstår, som da de blev bygget. Indeni rummer de alle moderne bekvemmeligheder. Vi pynter de autentiske festlokaler op med blomster fra haven og fund fra skoven. Som noget helt unikt tilbyder vi også at servere middag eller frokost i vores private skov. Det sker med samme høje serviceniveau som i de øvrige festlokaler. I skoven kan vi dække op som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne.

Vi lægger vægt på et højt niveau og detaljerings grad også i gastronomien. Saltoftehus gourmetkøkken er i konstant udvikling for at forfine og udvikle ny retter med råvarer fra bl.a lokale producenter, heriblandt vore egne jægrer.

Overnatning i Frugtlageret, Elevfløjen og Gartnerboligen.

I forbindelse med et firmaarrangement/ firmafest kan vi tilbyde overnatning  i vore 22 hotelværelser fordelt i Elevfløjen, Gartnerboligen og/eller Frugtlageret, hvor man sover under de gamle hanebånd og har udsigt ud over Tissø eller markerne. De hyggelige værelser er udsmykket med fotografier taget på og omkring Saltoftehus og Saltofte Gods. Alle værelser har bad, TV, hårtørrer og highspeed trådløs internetforbindelse.

Udover firmafest med overnatning tilbyder vi at arrangere private fester; barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage mv. Som ved enhver firmafest med overnatning lægger vi vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb, således at værter og gæster er helt fri for pligter og bekymringer.
Det er ikke muligt kun at leje lokalerne på Saltoftehus. Vi leverer udelukkende hele løsninger.

Saltoftehus-vaerelse-2
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konference center SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konference center & konference pakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer/ konferencer

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

" I holder en udsædvanlig god balance i at gøre opholdet eksklusivt og uformelt på samme tid. Det finder man ikke så tit. "

Kalundborg Køleservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer