Firmaophold i idylliske omgivelser på Sjælland

Forside > Firmaophold i idylliske omgivelser på Sjælland

Saltoftehus på Sjælland tilbyder firmaophold i idylliske landlige omgivelser. Saltofte Gods, der ejes og drives af slægten Boserup, er omgivet af marker og skov.

Niels Boserup driver landbruget, mens Birgitte Boserup siden 2005 har opbygget Saltoftehus Konference Center, som benyttes flittigt til firmaophold. Nogle af Danmarks største virksomheder holder møder i det gamle frugtlager på Sjælland, bl.a. DONG Energy, FL. Smidt, Novo Nordisk, Statoil og Novozymes, Danske Bank og Siemens.

Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitets normer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

I 2009 blev Saltoftehus udvidet med 22 værelser, der ligger i det gamle Frugtlager og i den gamle Elevfløj. De historiske bygninger fremstår udvendigt, som dengang de husede æbler, kirsebær og landbrugselever. I værelserne i Frugtlageret sover man under de gamle hanebånd og har udsigt ud over Tissøe eller markerne. Væggene er udsmykket med fotografier taget på og omkring Saltoftehus og Saltofte Gods. Alle værelser har eget bad, TV, hårtørrer og highspeed trådløs internetforbindelse.

Konference_konferencecenter_hovedbygning_mødested

Forretning og fornøjelse

Firmaophold på Saltoftehus på Sjælland skræddersys til den enkelte kundes behov. Vi tilbyder som udgangspunkt både dagsmøder med morgenmad og frokost, heldagsmøder, der inkluderer aftensmad, og konferencedøgn med overnatning.

Udover firmaophold arrangerer vi private fester ved godset på Sjælland, som f.eks. konfirmation, bryllup, sølvbryllup og runde fødselsdage. Et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. De skal blot nyde, mens vores dygtige personale står for alt det praktiske. Saltoftehus leverer udelukkende hele løsninger – det er ikke muligt kun at leje lokalerne.

Saltoftehus er klassificeret med 4 stjerner af HORESTA og er ligeledes godkendt Green Key virksomhed.

Saltoftehus-billede-7
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konference center SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konference center & konference pakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer/ konferencer

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

" I holder en udsædvanlig god balance i at gøre opholdet eksklusivt og uformelt på samme tid. Det finder man ikke så tit. "

Kalundborg Køleservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer