Konference

Forside > Konference

Er du miljøbevidst?

– Så er SALTOFTEHUS det rette sted til din næste konference.

SALTOFTEHUS er Green Key miljøcertificeret & CO2 neutralt konferencecenter. Med SALTOFTEHUS´ skarpe bæredygtigheds profil, er du herved med til at træffe et klimavenligt valg.

Vi har veldefinerede konference pakker. Med afsæt i disse skræddersyes jeres forløb efter jeres behov og ønskede forløb.  

Vi arbejder målrettet med alle informationer i tildeler til os og involverer os i (hvad er målet med jeres konference, hvad vil I gå herfra med ? osv.) – følgeligt er vores gensidige forståelse for at føre jer i mål med jeres konference, altafgørende for vores fælles forventningsafstemning. (En oplysning som måske ikke synes så vigtig for dig i nuet – kan være væsentlig for os at modtage for vores arbejds-/forberedelses flow, i opnåelsen af din succes her.)

Vores arbejde baseres på vores mange års professionelle erfaring i individuel planlægning, håndtering og afvikling af møder, konferencer og events. 

Vi henvender os til såvel mødebooker som mødeejer i planlægningen for at opnå den størst mulige involvering i jeres ønskede mål med jeres ophold hos os.

Vi arbejder professionelt og dedikeret under vores 4stjernede HORESTA klassifikation  

Saltoftehus´ har mange muligheder både inde og ude.  Vi kender den optimale udnyttelse af disse i enhver henseende, hvorfor vi gerne rådgiver jer i at få optimal udnyttelse af alle disse, i understøttelsen af hovedmålet med jeres konference. 

Saltoftehus holder fast i den personlige tråd i et konferenceforløb fra booking til afvikling.

Vi lægger vægt på den grundige forberedelse til en konference kombineret med nærvær og personlig service fra start til slut er vejen til at få jeres konference ført til målet.

En personlig konference hos Saltoftehus

Vi tilbyder som nævnt en ganske personlig konference, og vi tror på, at oplevelsen skal være nærværende og personlig hele vejen igennem. Derfor betyder det meget for os, at byde velkommen på gårdspladsen, når i ankommer, så stemningen hurtig bliver nærværende, hyggelig og afslappet.

Derudover vil en personlig konference hos Saltoftehus også betyde en personlig konference i fortryllende, naturskønne omgivelser. Et flot og uforstyrret landskab med masser af skov vil være med til at skabe en hyggelig og idyllisk ramme om jeres arrangement.

Hygge er for os meget vigtigt, da vi tror på, at man opnår de bedste resultater, hvis folk føler sig godt tilpas i deres omgivelser. Vi har derfor som sagt stort fokus på at skabe så hyggelige omgivelser for jeres arrangement som vi overhovedet kan – og vi er af den overbevisning, at det kan mærkes på resultatet i sidste ende.

Værdiskabende Teamaktivitet med naturens indflydelse.

Udover at tilbyde personlige konferencer planlagt og afholdt efter høje standarder, tilbyder vi på Saltoftehus  dig og dit team fantastiske oplevelser sammen i form af vores mange værdiskabende og lærerige teambuilding øvelser.

Vi lægger hovedvægten på øvelser der styrker fællesskabet og den positive energi for dig og dit team. Vores vidstrakte omgivende private omgivelser giver mulighed for en stor del af vores teamaktiviteter som alle udføres med professionelle instruktører, der evner at give konstruktiv feedback I kan tage med jer herfra. Alle teamaktiviteter tilrettelægges med og af os.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konference center SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konference center & konference pakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer/ konferencer

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

“Et fuldstændig fantastisk sted at holde fest. Flotte omgivelser, flot borddækning, suveræn hjemmelavet mad og en rigtig god og dygtig værtinde. Der er kælet for hver en detalje.”

Kalundborg Kommune, december 2017

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer