Kursusophold på Sjælland

Forside > Kursusophold på Sjælland

På Saltoftehus på Sjælland kan du bestille et kursusophold i smukke, moderne og samtidig historiske og landlige omgivelser.

Saltoftehus er en del af Saltofte Gods, som ejes af Boserup-slægten. Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus Kursus Center på Saltofte Gods. Saltoftehus er 4 stjernet HORESTA klassificeret. Niels Boserup – Birgittes mand driver ejendommens top moderne konventionelle landbrug – ren planteavl. På Saltoftehus får du et kursusophold i moderne faciliteter og historiske rammer midt i den skønneste sjællandske natur. Godsets natur og skov giver talrige muligheder for udendørs aktiviteter – vi har mange års erfaringer i udendørs møder.

Ved starten af et kursusophold på Saltoftehus på Sjælland modtages kunderne på gårdspladsen af Birgitte Boserup og/eller hendes stab.. Birgitte selv optræder som kundens ”livline” gennem hele forløbet; planlægning, udførelse og feedback. Det professionelle og imødekommende personale giver igennem et forløb et nærværende og venligt indtryk med et højt serviceniveau og fokus på alle detaljer.

Den private skov på 30 hektar rummer uforstyrret mulighed for alt fra walk-and-talk eller en gåtur i pausen, til teambuilding i mange former, f.eks. naturvidenskabs-relaterede opgaver eller mere fysisk udfordrende aktiviteter.

Konference_konferencecenter_hovedbygning_mødested
Saltoftehus-skov-lille

Uforglemmelige kursusophold

Saltoftehus samarbejder med en række kompetente virksomheder og personer om at sammensætte uforglemmelige kursusophold ved godset på Sjælland. Alle kurser skræddersys til den enkelte kunde. Vi kan f.eks. tilbyde et to dages kursus i præsentations-teknik med bl.a. fokus på kropssprogets betydning for vores udtryksform. Vi sammensætter også kurser med fokus på mental og fysisk velvære. Kursusophold med team building og ledelses-udvikling sker hos instruktører med baggrund i Frømandskorpset og mange års erfaring i ledertræning og teamudvikling. Kurser i ”Verdens bedste teamsamarbejde”, mindfullness, gastronomisk teambuilding, musikalske events m.fl.

Den kulinariske del af opholdet er af høj kvalitet med fokus på lokale råvarer. Saltoftehus er klassificeret med 4 stjerner af HORESTA og er ligeledes godkendt Green Key virksomhed.

Bygninger der emmer af historie

Saltofte er et gods med flere hundrede år på bagen. De historiske bygninger – Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen – fremstår udvendigt som dengang, de husede trækdyrene til ploven, landbrugseleverne og tonsvis af kirsebær til Cherry Heering. I dag danner de moderniserede gamle bygninger rammen om intense, fornøjelige og udfordrende kursusophold for kunder fra ind- og udland, blot en times kørsel fra København.

 

Saltoftehus-udendoers-lille
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konference center SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konference center & konference pakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer/ konferencer

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

"Tusind tak for jeres hjælpsomhed, altid fantastiske service og skønne humør. Vi ses HELT SIKKERT snart igen. "

NOVO NORDISK 2021

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer