Tilbage til nyheder

SALTOFTEHUS anno 2022

3. januar 2022

VORES BÆREDYGTIGHEDS PROFIL:

Saltoftehus har siden 2012 været Green Key certificeret.

–  AL STRØM:  910 solceller/paneler på 3 store laders tage. Solpanelerne – producerer 210.000 kWh/år – dobbelt så meget som hele ejendommen bruger.  Hele godset og konference ejendommen bruger således ”grøn” strøm og er mere  end CO2 neutrale.  El-installationerne i de tre nyistandsatte bygninger er nyetableret med lavenergi-pærer.

– OPVARMNING: Hele Saltoftehus  og Saltofte Gods opvarmes af et moderne CO2-neutralt moderne Faust halmfyr. (Halm fra egne marker)

–  VORES KØKKEN: bruger i meget høj grad godsets eget vildt skud i jagtsæsonen – krondyr, dådyr, rådyr, fasaner, vildænder, grågæs – brugen af alle disse resulterer i 0-transport CO2. og bidrager til vores fokus på brugen af det nære oplands muligheder.

“Sikke en oplevelse at være gæst på Saltoftehus. Tak til Birgitte og team for at gøre vores teamdage til en oplevelse. Den personlige velkomst, omgivelserne og de lækre hjemmelavede lækkerier dannede rammen og gav et personligt præg, som jeg er helt vild med. At være gæst på Saltoftehus er en udover det sædvanlige oplevelse. På gensyn og en dejlig sommer til alle.”

Kalundborg Kommune, juni 2017

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer