Tilbage til nyheder

SHAREFOOD – med øl som ingrediens

11. april 2019

Velanrettet delemad efter social dining-konceptet, hvor gæsterne deles om maden ved bordene.

En varieret og fuldendt spise oplevelse hvor det gastronomiske niveau løftes i forhold til den traditionelle buffet og man møder nye mennesker. 

 


Ankomst kl. 18.00

Velkomst øl ved bordet

Middagen serveres som sharefood på bordene

Her serveres smagsprøver af udvalgte øl tilpasset menuen

Afslutningsvis en dejlig dessert  med kaffe til.

Slut kl. 21.00


498,00 kr.  inkl. smagsprøver af udvalgte øl tilpasset menuen

 

Tilmelding på: maria@saltoftehus.dk

min 14 personer

Er først gældende ved indbetaling på Mobile Pay 40 13 59 91 –  mrk. navn og arrangementsdato senest 3 dage før arrangementet
Særlige menu ønsker kan ikke imødekommes i nævnte arrangement
Pengene returneres ikke ved NO SHOW

"1000 tak for at skabe nogle virkelig gode rammer for os. Følelsen af at føle sig forkælet og kræset om, var i høj grad til stede grundet den store opmærksomhed fra alles side, den virkelig lækre og varierende mad. Vi havde under spisningerne en følelse af at være hjemme hos nogle privat, og det gav en frihed og åbenhed blandt deltagerne, som jeg tænker er særlig."    

Briddi Escherich, Finansforbundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer