I samles om kokken & Svinningegårdens skovkyllinger –
I tilbereder en dejlig og stemningsfyldt sommermiddag.
I nyder hinandens selskab.
For virksomheder:
Kombiner din konference med en tur i køkkenet eller inviterer dit team eller afdeling til en god aften på SALTOFTEHUS. Vælg selv en arrangements dato der passer jeres gruppe.
Uanset hvordan jeres konference forløber og er tilrettelagt eller jeres organisation er opbygget
vil det altid være en forfriskende oplevelse, at træde ind i maduniverset med vores dygtige kokke.
636,00 kr. pr. person + moms
Særlige menu ønsker kan ikke imødekommes i nævnte arrangement
Faktureres for min. 14. personer
Max 18 deltagere pr. hold/event
Aftenens program:
Ankomst kl. 17.00 m/ velkomstdrink & introduktion til aftenens forløb
17.10-19.00: Udskæring – og tilberedning af skovkyllingen på 3 måder
Produktion og tilberedning af en starter
På gårdspladsen er der tændt op i The Big Green Egg Grill og Morsø Forno ovn, til bagning af pizzasnacks & brød
Øl/vand under madlavningen. 2 genstande under middagen
19.00-20.30 : Fællesspisning af middag i Orangeriet
20.30-21.00 Afrunding over en kop kaffe & lidt sødt.