Saltoftehus er Green Key certificeret

Forside > Om Saltoftehus & Rådgiving > Saltoftehus er Green Key certificeret

Saltoftehus er godkendt til det internationale Green Key Certifikat. Dette bekræfter, at vi tager ekstra hensyn til miljø og bæredygtighed.

Green Key Certifikatet betyder, at Saltoftehus løbende kontrolleres for, om vi lever op til kravene, og det gør vi, med stolthed.

Green Key udmærkelsen og certifikatet
Green Key udmærkelsen og certifikatet lægger vægt på, at vi som konferencevirksomhed er bevidste om vores el-, vand- og varmeforbrug, samt at vi anvender miljøvenlige produkter.

Saltoftehus er CO2 neutralt opvarmet med halm fra egne marker. Vi producerer al vores el fra solpaneler, og vore faciliteter er således indrettet med vandbesparende toiletter, vandhaner og brusere, og al rengøring og vask sker med særlig hensyntagen til miljøet.

Green Key miljøpolitik
Green Key udmærkelsen kræver også, at vi har udarbejdet en miljøpolitik, og at vi har tænkt langsigtet med mål for miljøarbejdet. Vores personale og ledelse er bevidste om disse principper og  tiltag.

Green Key udmærkelsen har fastsat miljø- og energikrav, som sikrer, at vi som certificeret virksomhed nedbringer vores ressourceforbrug og dermed CO2- påvirkningen af klimaet, idet Saltoftehus er CO2 neutralt opvarmet, og vi producerer al vores el fra solpaneler

Du har som gæst på Green Key certificerede Saltoftehus truffet et klimavenligt valg.

"Ikke at forsvinde i mængden, som man kan opleve at gøre på et stort konference center, var en vigtig del af den gode oplevelse, så TAK for jeres meget store del i at gøre det til nogle virkelig gode dage, og jeg håber at komme til at besøge jer igen."  

Briddi Escherich, Finansforbundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer