Gourmetrestaurant og personlig service

Forside > Ophold > Gourmetrestaurant og personlig service

Saltoftehus’ velrenommerede gourmetkøkken går i detaljer for at kreere nye retter og udvikler sig i et konstant ønske om, at være et ærligt og personligt gourmetkøkken.

Råvarerne kommer i høj grad fra egnens lokale kvalitets leverandører,  eksempelvis – bl.a. asparges, kartofler og gulerødder fra Lammefjorden – og vildt fra egne jægere og egen skov.

Vore menuer er årstidsrelaterede, her får kokkenes kreativitet og faglige dygtighed lov at udfolde sig i kombination med de gode råvarer.

Vore menuer og råvareforbrug tilrettelægges nutidigt og  med skarpt øje til bæredygtighed og minimering af madspild. Følgelig er alle vore serveringer rettet mod den enkelte gæst = ingen buffet.

Hvor kokkenes arbejde – de lækre og veltilberedte menuer – forlader køkkenet overtages servicen af vort dygtige og professionelle restaurant  personale.

Bordene pyntes nænsomt med blomster fra egen have fra maj til oktober, og pyntes i øvrigt med natur-fund fra skov og have.

I skoven serverer vi på den rustikke ”fede” måde også med bæredygtighed for øje. I skoven kan vi i helt særlige tilfælde dække op, som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne, mens vi serverer den lækreste skov frokost eller middag.

Saltoftehus_gorumetmad_røgetdyrekølle
Bryllupsfest
Orangeri_havestue_restauant_saltoftehus_gourmetmad6
Gourmetrestaurant_saltoftehus_lokaleråvarer_konferencecenter
Dessert
MAD ANRETNING (2)

“Et fuldstændig fantastisk sted at holde fest. Flotte omgivelser, flot borddækning, suveræn hjemmelavet mad og en rigtig god og dygtig værtinde. Der er kælet for hver en detalje.”

Kalundborg Kommune

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer