Private arrangementer i SALTOFTEHUS’ festlokaler

Forside > Ophold > Private arrangementer i SALTOFTEHUS’ festlokaler

Private festarrangementer i et festlokale på SALTOFTEHUS i den smukke natur og historiske omgivelser.

JUL_SALTOFTEHUS_JULEFROKOST_CREMANT

Send os din forespørgsel

Selskab i vores fest – og selskabslokaler

Til arrangementer for private mærke dage såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage lægger vi vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb – således at et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. Vi går ned i detaljerne lang tid inden dagen oprinder og forventningsafstemmer ALT – således gæster og værtsparret udelukkende skal komme med og i festtøjet – nyde den planlagte dag – vi står for det hele på dagen  ( selv den professionelt fremstillede bryllupskage)  ( dog ikke talerne 🙂 )

Et selskabsarrangement bygges op omkring vores mange års professionelle erfaring i individuel planlægning, håndtering og afvikling af festarrangementer, således afspejler prisen oplæg, planlægning, service/personale, mad, og ikke mindst det eksklusive i at have den pågældende facilitet som jeres arrangement ligger i, for jer selv.

Fest – og selskabslokalerne på SALTOFTEHUS kan ikke lejes separat – vi laver kun hele arrangementer i vores egne fest – og selskabslokaler, hvor vi står for hele forløbet.

 

Fest i vores fest- og selskabslokaler? Kontakt os for at høre mere om vores fest- og selskabslokaler, og hvordan vi også gør din fest personlig.

Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk.

Åben terrasedør

Tusind tak for at gøre vores sølvbryllup helt unikt. Rammer var fantastiske, udsigt, spil, og skøn lækker mad. I havde bare styr på alt og det gjorde at vi ikke skulle tænke på noget som helst.
Den bedste fest vi kunne tænke os.
Gæsterne var meget meget begejstrede.

FRUGTLAGERET – Historisk festlokale

Festlokalet Frugtlageret havde i gamle dage en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer & kirsebær og netop festlokalet Frugtlageret blev brugt til at sortere de plukkede frugter. Herefter blev de kørt på køl, hvor der i dag er en dejlig lounge og bar. Først i 2003 blev den sidste plantagedrift nedlagt og i 2005 blev det Frugtlager vi ser i dag, skabt.

Dette festlokale er perfekt til fester op til 95 personer, hvor der også ønskes god plads til musik & dans, samt mulighed for at trække sig tilbage i den tilstødende stue eller udenfor ved vintønderne under parasollen.

FESTLOKALE_FEST_BRYLLUP_SELSKAB_SELSKABSLOKALE_FRUGTLAGERET_SALTOFTEUS

ORANGERIET – Unikt festlokale

Dette festlokale i SALTOFTEHUS’ integrerede Orangeri i forbindelse med restauranten, giver unikke rammer til festafholdelse med dét helt særlige lys-indfald året rundt og hvor naturen evigt skiftende kulisse, kan nydes på første parket.

Opdelte borde
Opdækning

BRYLLUPSFEST på SALTOFTEHUS

Læs mere om vores gourmet restaurant her
Bryllupsfest_festlokale_saltoftehus
Bryllupsopdækning
Saltoftehus_Bryllup_bryllupsfest_festlokale
Bordkort
Saltoftehus_Bryllup_festlokale_festarrangemet_bryllupsfest_vielse_terrasse_udendørsvielse
hgfdhh

"Tak for jeres altid forandringsparathed. Det betyder rigtig meget, når agendaen ændrer sig"

Novo Nordisk A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tlf: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer